BUDO SE bemutatkozó

Sportegyesületünk 2002. áprilisában került bejegyzésre, ám a közös sportszervezői és aktív sportolói tevékenység jóval korábbról keltezhető.

Egyesületünk szervezői korábban más sportegyesületekben is végeztek hasonló társadalmi tevékenységet és szereztek komoly sportszervezői tapasztalatokat.
(Schönherz SE., Bushido SE.)

A jelenlegi egyesületi felállás a korábbi tapasztalatokra alapozódva azt a célt szolgálja, hogy mindazokat a harcművészeti és szabadidős tevékenységeket, amelyeket az egyesület az szakosztályaiban integrált, a lehető legjobb feltételekkel valósíthassák meg az egyesület kereteiben sportoló fiatalok.
Különösen nagy gondot fordít az egyesület az utánpótlás nevelésének fontos feladatára. Ez alapozza meg a későbbi versenyeztetési terveket.

A harcművészetek jelentősége köztudottan a személyiségformáló, nevelő hatásukban rejlik. Az egyesület fő törekvése, hogy kulturált, szakemberek által irányított szabadidős sportolási lehetőséget biztosítson az edzések látogatói számára.

Jelenleg kettő szakosztályban biztosít sportolási lehetőségeket az egyesület az érdeklődők számára. Ezek az aikido, a judo.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk, és a lehetőséget biztosítunk a színvonalas, biztonságos sportolási tevékenységre.

Érdeklődni lehet az edzéseken vagy a következő telefonszámon: 06 70 326 5103.

Székely Klára
BUDO SE elnök

Friss fotógaléria
Friss videó